• Az Öko-Pannon Nonprofit Kft. Által meghirdetett környezetvédelmi témájú forgatókönyv-írási pályázaton eredményesen vett részt a 10.B osztály. Az általuk összeállított szövegkönyv megtetszett a pályázat meghirdetőinek, nyereményként november 30-án ingyenesen, s a gimnáziumban (nem kellett utazni) megtekinthettek egy idekapcsolódó témájú interaktív színdarabot. (Fodor Éva)
  • Az őszi szünetben tartották az Édesanyanyelvünk Országos Nyelvhasználati Verseny sátoraljaújhelyi döntőjét, melyen két diákunk, Szántai Márk (10.A) és Vidákovics Máté (11. F) is képviselte iskolánkat, s Kazinczy-éremmel térhettek haza kiemelkedő teljesítményüknek köszönhetően. Felkészítő tanáraikkal már előző tanévben megkezdték a felkészülést. (Fehér Béláné, Győri Anita)
  • Az OKTV iskolai fordulóján részt vett a 11/8 két, a 12/5 három diákja, de nem érték el a továbbküldéshez szükséges pontszámot. (Felkészítőjük: Süle Márton)
  • Székely Sándor 6/8-as tanuló a művelődési házak őszi találkozóján megrendezett versmondó versenyen 1. helyezést ért el. (Felkészítője: Fehér Béláné)
  • Bereczki Bianka 11.B osztályos tanuló az idei tanévben is számos versenyen, rendezvényen eredményesen képviselte a gimnáziumot. Országos 1-3. helyezéseket ért el. (Felkészítője: Kaczkóné Korim Olga)
  • A kisgimnazisták valamennyi rangos versenyen szerepelnek, melyeket az általános iskolák felső tagozatos diákjai számára hirdetnek meg. Ezekre folyamatosan készülnek tanáraikkal, jó részüknek a megyei vagy országos szintű fordulója a 2. félévben fog zajlani. (Felkészítő: Fehér Béláné, Veres Ildikó).
  • Az Implom József Helyesírási Verseny megyei fordulója zajlott 2010. januárjában, ezen Szántai Márk 10.A osztályos tanuló 2. helyezést ért el. (Felkészítő tanára: Győri Anita)

 

süti beállítások módosítása